Opplev Persgaard

Å finne riktig møbler handler om følelser. En sofa skal ikke bare se bra ut, den skal også føles bra. Vi i Persgaard er opptatt av at du som kunde skal finne møbler som føles bra for nettopp deg og ditt bruk. Du kan se og prøve ekte Persgaard-kvalitet på flere steder rundt Oslo. Her finner du en liste over steder du treffer oss.

Butikk og showroom

Besøk vår butikk og vårt showroom på Gjelleråsen, rett utenfor Oslo. Over 400 kvm med møbelinspirasjon til din hytte. Her møter du våre dyktige interiørkonsulenter som mer enn gjerne hjelper deg med å sette sammen en gjennomtenkt interiørstil til din hytte.

Vi anbefaler at du forhåndsbestiller tid for interiørkonsultasjon, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Vi holder åpent seks dager i uken, og du finner kontaktinformasjon og åpningstider her.

Visningshytter

Det er noe helt spesielt å få oppleve Persgaard i en ekte hytte. Vi har vært så heldige å få innrede flere visningshytter på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Du finner våre møbler og innredning i hyttene til Blåne og Eikås.
 

Norsk hyttesenter

Persgaard har en permanent utstilling i Inspirasjonsbygget til Norsk Hyttesenter. Her får du en smakebit på Persgaards kolleksjon av møbler og interiør, samt se andre relevante hytteprodukter.
Åpent hver torsdag, fredag og lørdag. 

For mer informasjon, besøk www.norskhyttesenter.no

 

Hyttemessen 2022

Du vil alltid møte oss på Skandinavias største møteplass for hytter; Hyttemessen på Hellerudsletta. Kom gjerne innom oss for en hyggelig interiørprat og se utvalg av vår kolleksjon. Neste messe er April 2022.

www.hyttemessen.no