Våre produkter

Persgaard leverer et bredt utvalg av produkter i høy kvalitet og god komfort. Våre egenproduserte møbler er skikkelig håndverk som er laget for å holde seg fine i årevis. Møblene kles i kvalitetsstoffer fra noen av Europas mest anerkjente leverandører, ofte med innslag av ruter og kelim-mønstre. Resultatet er møbler som kler hytta, både når det gjelder utseende og i kvalitet.

Unikt og skreddersydd

Hos Persggard er hvert enkelt møbel tilpasset hver enkelt kunde. Stoffer og fargesammensetninger velges ut i fra kundens ønsker og behov. Dette gjør hvert enkelt møbel unikt  og skreddersydd til nettopp din hytte. Møblene produseres deretter av dyktige håndverkere med øye for detaljer. Slik blir Persgaard møbler et godt alternativ når du skal innrede hele hytta. Spar tid og penger ved å velge én totalleverandør på innredning.

Plassbygd innredning & skreddersøm

Mange ønsker plassbygget innredning til hvert enkelt rom; kjøkken, senger, skap og kommoder, tilpasset med millimeterpresisjon. Noen kunder har også egne gode interiøridéer de gjerne vil ha realisert. Persgaard kan nå tilby nettopp dette gjennom vårt selskap Persgaard Produksjon AS. Sammen kan vi tegne og produsere akkurat de løsningene du ønsker til din drømmehytte.

Vi legger vi stor vekt på valg av riktige materialer og komponenter til våre møbler, derfor er alle våre plassbygde innredninger produsert i eik, noe som gir møblet et karakteristisk og eksklusivt uttrykk. Våre erfarne snekkere monterer løsninger i både hytter og hus og kan garantere et produkt som lever opp til de høyeste standarder.

Besøk oss og få en demonstrasjon av alle mulighetene med plassbygd innredning. 

 

Et utvalg av vårt interiør

Persgaard har et stort, flott sortiment med ulike typer møbler og interiør til din hytte.

Besøk vårt showroom for flere tips

Legg deg sliten – våkne uthvilt

På hytta er det gjerne mye aktiviteter; langrenn, alpint, sykling og familieturer. Det er alltid litt ekstra godt å krype under dyna når man er på fjellet.
I Persgaards egne senger kan vi garantere deg at du vil våkne uthvilt og klar for en ny dag med masse aktivitet. Våre kontinentalsenger kan kles i valgfrie stoffer og kvaliteter slik at de passer inn i resten av hyttas uttrykk. Kom innom vårt showroom for en demonstrasjon.